BLUE CRUISE

‘Langs de Turkse Lycische kust, laat u de dagelijkse beslommeringen los en voelt u zich een worden met de zee, de natuur en de historie van de streek.’

Bij een Blue Cruise arrangement, verblijft u op een Gulet. Dit is een traditioneel houten zeiljacht, speciaal gebouwd om op het dek te leven en zo maximaal te genieten van de omgeving.

Een Blue Cruise staat voor een ongekend gevoel van vrijheid. U ervaart het al direct de eerste nacht, wanneer u onder een deken van miljoenen sterren, begeleid door een orkest van zachte krekelgeluidjes voldaan in slaap valt. Bij de eerste zonnestralen ontwaakt u met uitzicht op een turkoois blauwe zee, een verfrissende duik voor het ontbijt zult u zeker niet kunnen weerstaan. Genietend van de versmelting van duizenden groene en blauwe kleurschakeringen van de mooiste baaitjes langs de Turkse Lycische kust, laat u de dagelijkse beslommeringen los en voelt u zich een worden met de zee, de natuur en de historie van de streek.

Ver weg van de alom bekende toeristische plaatsen, all-inclusive resorts en drukke stranden is er nog een ander Turkije te ontdekken...
De authentieke dorpen, schilderachtige haventjes, de verscholen baaien en eilanden, de azuurblauwe zee, de vriendelijke, gastvrije mensen... Ontdek het vanuit een Gulet!

Aan boord is het heerlijk vertoeven. De lekkerste Turkse gerechten worden voor u klaar gemaakt. Het varen, zwemmen en snorkelen wordt afgewisseld met bijzondere uitstapjes naar unieke historische bezienswaardigheden. De bemanning zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.
Het enige dat u hoeft te doen is genieten!


Bekijk de mogelijkheden van een Blue Cruise en zet al uw zintuigen in beweging!

Graag verwelkomen wij u op een van onze Gulets voor een onvergetelijke Blue Cruise ervaring!

naar boven

Confucius

Vertel het me, ik zal het vergeten. Laat het me zien, ik zal het onthouden. Inspireer me, ik zal je volgen...

Vind ik leuk Facebook >
Afbeelding 1
Afbeelding 2
Afbeelding 3