Image

Zij gingen u voor

Hieronder treft u enkele reacties van onze gasten.
Namens de kapiteins en crew, ontzettend bedankt voor jullie reacties! Zonder jullie enthousiaste reacties zouden we dit niet kunnen doen.

Uw reactie

Datum Reactie
04-10-2012 Hoi Petra,
Dank aan jou en de bemanning voor een onvergetelijke week. Wát een combinatie zeg: helder blauw water, een mooie boot, heerlijk eten, een fantastische omgeving en heel veel zon. En niet te vergeten de gezelligheid van de hele groep natuurlijk. We hebben gelachen en genoten en denken al hard na over een volgende keer!
Liefs, Ton en Willeke
03-10-2012 Hallo Petra,
Alweer een dikke week in het natte Holland, denken wij nog regelmatig aan de heerlijke tijd bij jullie aan boord. Nogmaals bedankt voor de heerlijke week bij jullie en wie weet tot weer eens.
Hartelijke groeten, Joop en Jeannette
13-08-2011 Beste Petra en Mehmet,
Bedankt voor jullie fantastische verzorging van deze week. Ik heb me vanaf dag één thuis gevoeld. Heerlijk gegeten en echt genoten. De boot is prachtig en het had best nog een week mogen duren.
Liefs, Frank

12-08-2011 weer even goed tot rust kunnen komen, heerlijk gegeten en veel genoten. Volgende keer zou ik graag zeilen en nog meer vis vangen. Succes met deze geweldige onderneming!
Groet, Sven
12-08-2011 Ik heb deze vakantie heerlijk kunnen ontspannen en heb veel lol gehad tijdens de uitstapjes. Ook het eten was super! Jammer dat de week alweer voorbij is.
Liefs Romee

23-07-2011 Na een ontzettend relaxte week kunnen we zeggen dat onze verwachtingen dubbel en dik overtroffen zijn!! We hebben enorm genoten van het heerlijke eten, de meest goede zorgen en de grote gezelligheid die mogelijk was op deze boot!! Bediening was top, alles was mogelijke en niks was te veel... Voor iedereen die een vakantie wil en wil genieten van zon, zee en de mooie natuur en rust, is deze reis bij deze organisatie een dikke aanrader!! Heel erg bedankt liefs Kirsten
23-07-2011 Bedankt voor alle goede zorgen! ik heb genoten van afgelopen week.
Liefs Emma

23-07-2011 Lieve iedereen,
Met hartstikke veel plezier kijk ik terug op deze fantastische vakantie. Een vakantie om niit te vergeten wat mij betreft!!
Liefs Willemijn

23-07-2011 Lieve Petra,
Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en begeleiding deze week! Je hebt ons leuke en mooie plekjes van Turkije laten zien en goed ingeschat war we zouden waarderen! Ik kijk er met veel plezier op terug, hopelijk jullie ook!
Liefs Anne Marie

23-07-2011 Ik ga het zeker aan anderen aanbevelen. Wat een topweek! Zon, zee, rust.
Alleen maar genieten!
Liefs, Alexandra