Lycische kust Griekse eiland

Marmaris, Golf van Hisarönü, Symi

Vaaroute kaart 6 lycische kust griekse eiland

8-daagse route Aanvlieghaven heen- en terug: Dalaman
Jachthaven heen en terug: Marmaris

Vertrekdata 2017 inschepen altijd op zaterdag
Data voor Guletcharter op aanvraag


> Boek deze reis

Globaal weekprogramma
1e dag (zaterdag) Na aankomst op de luchthaven van Dalaman wordt u opgevangen voor transfer naar de jachthaven van Marmaris, de reis duurt ca. 1 uur. De kapitein en zijn bemanning verwelkomen u aan boord met een welkomstdrankje en geven uitleg over uw verblijf aan boord. Uw bagage wordt naar uw hut gebracht en u kunt uw koffers uitpakken, zich opfrissen en zelfstandig het gezellige centrum van Marmaris verkennen. Wij serveren uw avondeten en we overnachten aan boord in de haven.

2e dag (zondag) Na het ontbijt zet de kapitein koers naar een nabijgelegen baai om de eerste duik van deze week in het kristalheldere water te maken. U kunt heerlijk zonnebaden, zwemmen en ontspannen. ’s Middags varen we naar de Bozuk Kale baai waar de ruïnes van een burcht kunnen worden bezichtigd. We gebruiken in deze baai het avondeten en blijven hier overnachten.

3e dag (maandag) Na het ontbijt varen we naar een nabijgelegen baai voor de lunch. Onze bestemming van de middag is de haven van Bozburun, een authentiek vissersdorpje. U kunt hier een scheepswerf bezoeken waar de traditionele houten Gulets worden gebouwd. Voor het avondeten en de overnachting varen we naar een rustig gelegen baai.

4e dag (dinsdag) Vandaag bevinden we ons de Golf van Hisarönü en leggen aan bij verschillende baaien om heerlijk te genieten en te ontspannen. U kunt rustig zonnebaden en zwemmen in het warme kristalheldere water. U heeft alle gelegenheid deel te nemen aan allerlei watersportactiviteiten. U kunt hier waterskiën, achter een speedboot op een banaan plaatsnemen of jetskiën. We overnachten in een schitterende baai omringd door pijnbomen.

5e dag (woensdag) Na het ontbijt vertrekken we naar Datça, een rustig en bijzonder sfeervol dorpje. Hiervandaan kunt u een uitstapje maken naar het antieke Knidos, een oude Griekse nederzetting. Dit was in de oudheid een belangrijke havenplaats. In de namiddag varen we richting het Griekse eiland Symi. We gebruiken in een nabijgelegen baai het avondeten en blijven hier overnachten.

6e dag (donderdag) Na het ontbijt zetten we verder koers richting het eilandje Symi. Onderweg gaan we voor anker in een nabijgelegen baai om te genieten van een welverdiende duik in het heldere water. Na de lunch vertrekken we naar het plaatsje Symi. Het havenstadje is tegen de bergflank gebouwd en heeft een zeer authentiek karakter. We overnachten in het pittoreske haventje en u heeft alle gelegenheid om ’s avonds een terrasje te pakken in dit idyllische plaatsje.

7e dag (vrijdag) Vandaag vertrekken we richting Turkije. Onderweg gebruiken we de lunch in een van de mooie baaien. ’s Middags komen we aan in de haven van Marmaris waar u de gelegenheid heeft om Marmaris op eigen gelegenheid te verkennen, te winkelen of heerlijk een hamam te bezoeken. ’s Avonds kunt u gezellig uitgaan in de bekende uitgaansstraat ‘Barlar sokagi’.

8e dag (zaterdag) Het einde van een mooie week is aangebroken. Na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen van de kapitein en zijn bemanning en met mooie herinneringen aan een hopelijk onvergetelijk mooie reis naar huis te gaan. De transferbus haalt u op en brengt u naar het vliegveld in Dalaman.


De exacte vaarroute is mede afhankelijk van de weersomstandigheden, wind en stroming. Om uw veiligheid te waarborgen kan de kapitein besluiten de route te wijzigen.

naar boven

Confucius

Vertel het me, ik zal het vergeten. Laat het me zien, ik zal het onthouden. Inspireer me, ik zal je volgen...

Vind ik leuk Facebook >
Afbeelding 1
Afbeelding 2
Afbeelding 3
Afbeelding 4
Afbeelding 5
Afbeelding 6
Afbeelding 7